Így áll bosszút egy orosz modell, ha bankár pasija szakít vele

Az ex-barátot nagy meglepetés várta, amikor hazaért, a 24 éves nő ugyanis úgy csapott vissza, ahogy azt a férfi rémálmában sem gondolta volna.

Guy Gentile 41 éves Wall Street-i bankár nemrégiben véget vetett kapcsolatának a 24 éves orosz származású modellel, Kristina Kuchmával egy bahamai nyaraláson. A férfi a The New York Postnak nyilatkozott a történtekről, és állítása szerint jó oka volt a szakításra. A pár ugyanis vacsorázni volt az egyik helyi étteremben, amikor a hölgy bejelentette, hogy várandós, de nem egy gyermekkel: egy új terv született meg a fejében, aminek megvalósításához a barátja segítségét kérte. Egészen pontosan 50.000 dollárt kért egy vállalkozás elindításához. A bankár azonban nem fogadta kitörő lelkesedéssel az ötletet és közölte Kristinával, hogy ne számítson szponzorálásra, majd dobta is a nőt, ott, a helyszínen.

000oroszmodell2

Erre heves reakcióként egy pohár forró zöldteát kapott az arcába, majd az exbarátnő felkapta a férfi Mercedes S400-asának a kulcsát és elviharzott az étteremből. Útja egyenesen a szállásra vezetett, ahol a 100.000 dolláros autót a medencébe vezette. Előtte még pár dühös sms-t is elküldött a férfinek, aki hazaérve megdöbbenve látta, hogy autóját ellepte a víz a medencében, ahonnan csak 4 órányi munkával sikerült kiemelnie egy autómentő csapatnak a járművet. Így jár az, aki nemet mond egy orosz modellnek.

000oroszmodell

 

Fotók: Instagram, Guy Gentile

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez