Fiatal örökösnő okozott tömegszerencsétlenséget Ukrajnában – hat embert gázolt halálra

A 20 éves nő áthajtott a piroson, majd az egyik gyalogátkelőnél hat embert gázolt el, mielőtt a testőrei kimenekítették a helyszínről.

Az ukrán multimilliomos, Vaszilij Zaicev lánya, Aljona okozott tömegszerencsétlenséget Harkovban szerda este, amikor Lexusával áthajtott a piros lámpán, ütközött egy másik autóval, majd megpördült és a gyalogátkelőnél várakozó emberek közé csapódott a járművel. A helyszínen hatan életüket vesztették – köztük egy 15 éves iskolás lány is.

000oligarcha5

Az oligarcha 20 éves lányát saját testőrei menekítették ki a helyszínről a baleset után, a dühös tömeg ugyanis meg akarta lincselni. A súlyos sérültek között van egy héthónapos terhes kismama is, akit életveszélyes állapotban szállítottak a kórházba. A rendőrségi jelentés szerint a balesetet okozó nő nem fogyasztott alkoholt, három napig tartják bent kihallgatásra.

000oligarcha4

Helyi bloggerek attól tartanak, hogy Aljona befolyásos apja miatt elkerülheti a börtönt, annak ellenére, hogy szemtanúk szerint a felelőssége kétségbevonhatatlan, mivel figyelmen kívül hagyta a jelzőlámpát. Az egyik szemtanú azt nyilatkozta, hogy a helyszín leginkább háborús övezetre hasonlított a baleset után. A helyi hírforrásokra támaszkodó Daily Mail közlése szerint a fiatal nő is megsérült a baleset során.

000oligarcha3

Fotók: east2west news

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez