Cosby beszól a médiának

Bill Cosby reméli, hogy a „fekete média” semleges marad az őt ért szexuális zaklatásos vádakkal kapcsolatban. „Csak azt remélem, hogy a fekete média tartja magát a tisztességes és professzionális újságírás alapelveihez. Ha ezt teszi, képes lesz tiszte fejjel értékelni mindazt, amit rólam mondanak” – jelentette ki az afro-amerikai komikus a Hatos Oldal vele készült interjújában.

Nem ez az első eset, hogy a 77 éves nevettető a média orrára koppint a vele kapcsolatos hírek közreadása miatt. Az AP videóinterjújában például nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy erőszakoskodott-e nőkkel korábban, majd megpróbálta letiltatni az anyagot.

„Mire lenne ez jó maguknak Jobban tennék, ha nem foglalkoznának ezzel a kérdéssel” – mondta Cosby a riporternek. Pechjére még forgott a kamera, és a mikrofon is be volt kapcsolva. Később hozzátette: „ha azt akarja, hogy még valaha valaki komolyan vegye magát, akkor ez sehol nem jelenhet meg.”

“Az AP-nek nincs szüksége arra, hogy ilyen kérdéseket tegyen fel, elvégre az AP anélkül is AP, hogy ilyen bulvártémákkal foglalkozna” – vélekedett a komikus.

Cosby, akit több évtizedes pályafutása során több mint húsz nő zaklatásával vádoltak meg, hasonlóan nyilatkozott idén novemberben, egy floridai tévéinterjúban is.  „ Én tudom, hogy az emberek már baromira unják, hogy soha nem mondok semmit ezzel kapcsolatban, de hülyeségekre nem is kell válaszolnom szerintem. Az emberek ellenőrizzék a tényeket” – tette hozzá.

Annak ellenére, hogy Cosbyt tényleg számos alkalommal vádolták szexuális zaklatással és nemi erőszakkal, még egyszer sem állt ítéleték el bíróság előtt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez