Hogy csináljunk öt dollárból 4,4 milliót?

Hétéves a bitcoin, melyet kezdetben a kutya sem akart elfogadni mint érvényes fizetőeszközt. Ha valaki hét éve öt dollárt költött bitcoin vásárlására, akkor ma már 4,4 millió dollár boldog tulajdonosa lehet – bitcoinban.

A 24 Business portál éjjel-nappal népszerűsíti ezt a fizetési formát, melyet fokozatosan elismernek a gazdag államok, mint Japán vagy a világ leggazdagabb emberei, mint például Bill Gates. Kezdetben kevesen hittek a bitcoinban, melyet szélhámosságnak tartottak. De valaki 1200 dollárt költött bitcoin-vásárlásra és aztán nem vett rajta semmit, akkor ma már 1,1 milliárd dollárral a világ leggazdagabb emberei között lehet.

Bill Gates mindenesetre kijelentette: a bitcoin jobb, mint a pénz! Hogy sikerült meggyőzni a világ leggazdagabb emberét? Egy argentin informatikai vállalkozó időt és fáradságot nem kímélve szervezett szemináriumokat Kaliforniában azoknak, akiknek nemcsak hogy sok pénzük van, de döntési pozícióban is vannak vagy voltak még nemrég, mint Bill Gates. Az argentin Wences Casares sok informatikai cég igazgatótanácsában üldögél, de most a legfontosabbnak a Xapo startup vállalkozást tekinti. Ennek az új vállalkozásnak pofonegyszerű a stratégiája: vásárolj bitcoint a befektetéseid értékének egy százalékáért, aztán pedig feledkezz meg róla! Ha hét évig vagy még tovább bírod, akkor arra ébredsz, hogy milliomos vagy! Ehhez persze az is kell, hogy a bitcoin következő hét éve olyan legyen, mint az első hét volt. Azonkívül az állami pénzügyi ellenőrzés is érdeklődni kezdhet. Dehát kockázat nélkül hol lehet gyorsan meggazdagodni?

Fotó: Pixabay

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez