Charlie Sheen 13 éves gyerekszínésszel szexelt forgatás közben?

A HIV-pozitív színész kategorikusan tagadja a vádat, mely szerint a Lucas című film forgatása közben szexuális kapcsolatba került volna egy 13 éves gyerekszínésszel, Corey Haimmal. A forgatás 1986-ban volt, Charlie Sheen akkor 19 éves fiatal színészként már sztárnak számított a gyerekszínészek szemében.

Corey Haim is sztárnak indult. Corey Feldmannal együtt a két Corey címmel szép karrier elé néztek, de azután minden félresikerült. Corey Feldman szerint Corey Haim sohasem heverte ki a gyerekkori szexuális kapcsolatot. Ivott és kábítószerezett, majd 2010-ben, 38 éves korában meghalt. Corey Feldman most dokumentumfilmet kíván forgatni erről az esetről és általában arról, hogy miképp molesztálták a gyerekszínészeket Hollywoodban.

Charlie Sheen karrierje is félrecsúszott. A színészt HIV-pozitívnak találták. Már régóta kábítószerfüggőnek számít. Jelenleg a szülei házában él. Onnan adott ki közleményt, mely szerint semmi sem igaz abból a vádból, hogy szexuális kapcsolatba került volna a 13 éves gyerekszínésszel a Lucas című film forgatása közben, még 1986-ban. Hollywoodban Harvey Weinstein egykor nagyhatalmú producer botrányával indult az a leleplezési kampány, mely azután az egész nyugati világra kiterjedt. Weinstein állítólag még egykori Moszad-ügynököket is felfogadott, hogy eltussolja szexuális zaklatási ügyeit, de nem járt sikerrel. Azóta más híres hollywoodi személyiségek is célponttá váltak, mint például Kevin Spacey. Most Charlie Sheen került a célkeresztbe, és az ő helyzete annál is súlyosabb, mivel az áldozat még 14 éves sem volt a szexuális aktus idején.

Fotó: Charlie Sheen évekkel ezelőtt a címlapon / Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez