Muzulmán társkeresőn jöttek össze – hat évig volt szexrabszolga egy orosz nő

Rinat Biljanov ellen Oroszországban indult vizsgálat. A gyanú szerint a tatár férfi apró lakásukba bezárva tartotta hat éven át a feleségét, négy gyermeke anyját.

A férfi egy tatárföldi muszlimoknak létrehozott párkereső oldalon ismerkedett meg a huszonéves Liliával. Össze is házasodtak: igaz, hivatalos esküvőjük nem volt, csak egyházi. Be is költöztek egy moszkvai panellakásba. Ami maga lett a pokol a fiatal nőnek.

A férfi bedeszkázta az ablakokat, semmi fény nem jutott be a betonfalak közé. A nőt hat éven át nem engedte ki, közben rendszeresen verte, rugdosta és megerőszakolta. A “házasságból” négy gyermek született. Lilia ügyvédje a bíróságon arról is beszámolt, hogy a férfi közölte a nővel: szabadon engedi, ha a szülei letesznek az asztalra 200 millió rubelt. Ami több mint 900 millió forint.

A múlt héten aztán Liliának valahogy sikerült telefonálnia a rendőrségre. A kommandósok megrohamozták a lakást és kiszabadították a négy gyerekkel együtt.

A férfi a nő vallomása szerint a gyerekeket alkalmanként elvitte sétálni. Amikor meg otthon voltak, “nevelte” őket. A fiának azt mondta: Ruszlán, ha felnősz, így kell majd verned az anyádat az öklöddel. Rugdosnod kell, mert ő nagyon rossz.

Lilia és a gyerekek most egy bántalmazott nőknek fenntartott otthonban vannak. A kicsik nem tudnak rendesen beszélni, a szakemberek szerint visszamaradtak a fejlődésben. A férfi egyelőre vizsgálati fogságban van, valószínűleg több év börtön vár rá.

Forrás: Daily Mail

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez