A kebabnak köszönheti bomba formáját – állítja a 71 éves török énekesnő

Túl van a hetvenen, mégis negyvennek néz ki. Most elárulta, mi a titka.

Ajda Pekkan a 70-es években szerzett magának hírnevet Törökországban. Először sorozatokban tűnt fel színésznőként, később pedig énekesként robbant be – 1980-ban még az Eurovíziós Dalfesztiválon is feltűnt török színekben. A most 71 éves énekesnő népszerűsége azóta is töretlen, 2009-ben a New York Times például Cherhez hasonlította. Napjainkban azonban leginkább sokkoló külsejének köszönheti a kiemelt érdeklődést, hiszen több évtizedet is letagadhatna a korából, így mindenki arra kíváncsi, hogyan csinálja.

000ajda

Ajda egy török magazinnak árulta el, hogy mi a titka: rendszeres edzés, mellimplantátum, svájci öregedésgátló-szépítő kúrák és egészséges életmód. Ezek tartják formában, na meg a kebab és a hal – elmondása szerint ugyanis ezt a két ételt szereti a legjobban. Instagramján több, mint 400.000 követője van, így bárki figyelemmel kísérheti a hétköznapjait.

000ajda2 000ajda4
A kirobbanó formájával elégedett énekesnő azt is megosztotta az olvasókkal, hogy rengeteg vizet iszik, és minden reggelt egy gyömbért, citromot és mézet tartalmazó itallal indít. Ránézésre elég hihetetlen, hogy mindössze a felsoroltaknak köszönheti fiatalos külsejét, a mellműtét mellett azt azonban nem vallotta be, hogy az arca miatt is kés alá feküdt volna. Legújabb terve az, hogy kora ellenére teherbe essen – ezügyben pedig már konzultált is amerikai és indiai orvosokkal a The Sun beszámolója szerint.

Fotók: Instagram – ajdapekkan

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez