125 gyereknek csinál karácsonyt egy nő az Egyesült Államokban

A nagylelkű akcióval a tampai Boys and Girls Club tagjainak szeretné megadni az igazi karácsonyi élményt, hisz a hátrányos helyzetű gyerekek közül sokaknak még sosem volt ilyenben részük.

Carolynn Smith a Boys and Girls Club mentoraként elhatározta, hogy 125 gyermeket fogad jelképesen örökbe az ünnepek idejére Tampában, Florida államban. A 36 éves nő PR-céget vezet és korábban már volt tapasztalata a jótékonysági rendezvények szervezésében. Most azonban saját szívügye mellé állt, és gyűjtést szervezett, hogy végre azoknak a gyermekeknek is legyen részük a karácsonyi élményekben, akiknek a családja még karácsonyfát sem tud venni az ünnepekre – az ajándékokról nem is beszélve.

000tampa3

Carolynn az ABC News-nak elmondta, hogy 3.500 dollárt már sikerült is összegyűjtenie – ebből feldíszíti a város egyik legszegényebb környékén található klubhelyiséget, megvendégeli a kicsiket és személyre szóló ajándékot vesz mindenkinek.

000tampa
A Boys and Girls Club az Egyesült Államokban működő szervezet, az 5 és 18 év közötti hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosít napközis foglalkozásokat. Így azoknak a kiskorúaknak is van lehetőségük biztonságos környezetben eltölteniük az iskola utáni időt, akiknek egyébként szüleik nem tudnák fizetni a felügyeletüket és jobb híján az utcákon csavarognának.

Fotó: Facebook – Boys & Girls Clubs of Tampa Bay, GoFundMe

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez