Új Hasfelmetsző gyakorol Londonban?

Már a Scotland Yard is nyomoz abban az ügyben, melyet egy kis állatbarát csoport felhívása indított el. A Snarl vezetői arra jöttek rá, hogy Londonban valaki szisztematikusan gyilkolja a macskákat.

Két év alatt mintegy 400 esetet azonosítottak. A macskát valaki vagy valakik megkínozzák, majd megölik, méghozzá általában úgy, hogy lefejezik őket! Ez a kivégzési módszer gondolkodóba ejtette a Scotland Yardot, amely macskacsapatot állított fel.

A kis állatvédő csoport sokat vár ettől, hiszen nekik nincsen eszközeik arra, hogy lebuktassák a sorozatgyilkost. A robotkép már el is készült a macskagyilkosról: 180 centi magas fehér férfi, aki valószínűleg Croydonban született. Számára minden bizonnyal örömet okoz a macskák megkínzása és megölése. A brit sajtó Hasfelmetsző Jackhez hasonlítja a macskákat gyilkoló férfit. A Scotland Yard macskakommandójának főnöke pedig megfogalmazta aggodalmát a Sky televíziónak: mi van akkor, ha a sorozatgyilkos a macskákról áttér a nők meggyilkolására? Új Hasfelmetsző Jack garázdálkodna Londonban, aki macskákon gyakorol?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez