A sportolás ereje: 6 hónap edzés teljesen átalakított egy kínai családot

Egy fotós teljes családjával együtt vágott bele az életmódváltásba, a folyamatot pedig dokumentálta.

Egy 32 éves kínai fotós – művésznevén XY Jesse – saját családja példáján keresztül mutatja be, mire képes a teljes életmódváltás és a rendszeres sportolás. A fotós ugyanis végig dokumentálta az átalakulás folyamatát, a 6 hónapnyi edzés pedig nem csak a képeken mutat jól, de a teljes család életét megváltoztatta.

000xy
A történet akkor kezdődött, amikor a férfi édesanyja beköltözött az ifjú párhoz, miután a feleség életet adott első közös gyermeküknek. Jesse ekkor édesapját is megkérte, hogy költözzön oda és fűzzék szorosabbra a családi kötelékeket. A nagypapa ekkor még alkoholfüggőségben szenvedett és szüksége volt rá, hogy megszabaduljon káros szenvedélyétől, amihez fia a sportolást látta a lehetséges kiútnak.

000xy5

Ekkor kezdtek el közösen sétálni, majd kocogni, később pedig a konditerembe is lejártak, és minden 10. napon dokumentálták az elért eredményeket. Végül az egész család csatlakozott hozzájuk, és 2017. márciusától szeptemberig egészen elképesztő átalakuláson mentek keresztül, amit a közösségi médiumokon osztottak meg a nagyvilággal.

000xy6 000xy7000xy8
A sportolás erejének köszönhetően így másoknak is példát tudnak mutatni, hiszen 6 hónap alatt képesek voltak egészségesebb életmódra átállni, a nagypapa pedig még a függőségétől és túlsúlyától is megszabadult.

Forrás: Boredpanda
Fotók: Instagram – xyjesse

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez