Videó az anyakirályné és menye távolról sem eszményi kapcsolatáról

Spanyolország királyi családja Palma de Mallorcán vett részt a húsvéti misén. A hivatalos képeken minden rendben is volt, de nem hivatalos videó is készült, melyen milliók háborognak spanyol földön.

A képek tanúsága szerint az anyós-meny viszont nem épp felhőtlen a királyi családban. Pletykák eddig is voltak, de most a képek magukért beszélnek. Mi történt?

Szófia, az anyakirályné szeretett volna egy közös fotót az unokáival. Mi sem természetesebb ennél – gondolhatná a közönséges földi halandó. Ám Letícia királyné másképp gondolta: nem is túlságosan diszkréten, de megakadályozta a nagyi és az unokák közös képét.

A Bourbon királyi família meglehetősen népszerű Spanyolországban, hiszen a diktátor, Franco halála után Juan Carlos tette lehetővé a demokrácia kiépülését. Jelenleg fia, Fülöp uralkodik. Személyében szimbolizálja Spanyolország egységét, melyet Katalóniában sokan kétségbe vonnak. A közösségi oldalak most tele vannak pletykákkal arról, hogy az öreg király és fia tehetetlenül nézi, amint Szófia anyakirályné és Letícia királyné késhegyig menő harcot vív azért, hogy ki az úr a házban.

Fotó: a madridi királyi palota / Flickr

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez