Penélope Cruz: nekem abszolút prioritás a család

A Cannes-i filmfesztivál nyitófilmjének, az Everybody Knows-nak (Mindenki tudja) Penélope Cruz a női főszereplője, férje, Javier Bardem a partnere. Nyolc éve házasok. Mennyire élik bele magukat a szerepeikbe otthon? – kérdezte a párizsi Le Figaro női mellékletének riportere.

“Nem hagyjuk, hogy a szerep eluralkodjon rajtunk. Persze beszélünk róla otthon is, de viselkedni teljesen normális családként viselkedünk. Javierrel forgatni tulajdonképp nem nagyon különbözik attól, ahogy más színészekkel játszom együtt. A forgatásont színészek vagyunk, otthon pedig férj és feleség. Azért is költöztünk haza Madridba Los Angelesből, mert itt nyugodtabb és családiasabb az élet. Nem kell mindenüvé autóval menni. Nekem fontos a munkám, a karrierem, de az abszolút prioritás a gyerekek, a család!” – mondta a szép spanyol színésznő.

Pedro Almodóvar fedezte fel Penélope Cruzt, aki úgy érzi, hogy azóta más színésznő lett. “Most az iráni rendező érzékeny lélektani filmjében egészen másképp játszom, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt tettem volna. Ashgar Farhadi hihetetlenül kifinomult rendező” – hangsúlyozta Penélope Cruz. Aki egy másik filmjéről is nyilatkozott, melynek címe Escobar, vagyis a drogkirály. Ebben a filmben is férje a partnere, de Javier Bardem ezenkívül producer is. Penélope Cruz azt az újságírónőt játssza, aki a drogkirály kedvese volt. Mindez egy másik világ: a dél-amerikai kokainmaffia kegyetlen szabályai fényévekre vannak az érzékeny lélektani drámáktól. Penélope Cruz igyekszik sokféle szerepben bizonyítani és közben mentesnek maradni mindenfajta sztárallűrtől. A forgatáson igyekszik jóban lenni mindenkivel. Meghallgatja a problémáikat és segíteni is próbál. A szép 44 éves Penélope Cruz beceneve ezért a forgatásokon mama vagy éppen nagyi…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez