A műúszó világkupán tartotta közönségtalálkozóját a Középsuli sorozat

Kétféle verseny zajlott szombaton a Duna Arénában. Egyrészt jelen voltak 13 ország versenyzői, akik a háromnapos rendezvény alatt a műúszásban mérettetik meg magukat, másrészt ott voltak azok a Középsuli nézők, akik a lehető legtöbb Középsuli szereplővel szerettek volna közös képet készíteni. A sorozat kedvelői már biztosan nyertesen tértek haza!

Még ma is tart a Műúszó Világkupa a Duna Arénában. A magyar válogatott tagjai mellett három magyar egyesület is képviselteti magát: a H2O, a BVSC és a Medúza is vízbe ugrik. Már három éve versenyeznek vegyes párosban a férfiak is, ők is láthatóak a háromnapos program alatt.

Rengeteg sportszerető fiatal volt kíváncsi a Középsuli szereplőire is szombaton a Duna Arénában. Az északi oldalon lévő büfétől elégedett, mosolygós arcú fiatalok tértek vissza a lelátókra szurkolni, miután bezsebelték az autogramokat és a közös képeket a szereplőktől.

A szereplők is nagyon jól érezték magukat, hiszen mindig nagy öröm számukra, amikor élőben is találkozhatnak azokkal, akikkel sokszor csak írásban kommunikálhatnak a különböző médiafelületeiken.

A közönségtalálkozót követően a Középsuli szereplői is beálltak szurkolni. Sokan először láttak élőben műúszást és csak ámultak, mennyire látványos ez a sport, és mennyi kitartás, erő és szorgalom kell ahhoz, hogy valaki profi szintre emelhesse e tudását.

Az eseményről készült videó is, melyet az érdeklődők a Középsuli sorozat legújabb részében tekinthetnek majd meg május 27-én, vasárnap, 17 órakor a Középsuli YouTube csatornáján.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez