A legyőzhetetlen csodakanca története Bangkokot is magával ragadta

„Hungarian miracle” és „Hungarian wonder”, vagyis a magyar csoda. Ez a jól csengő titulus ezúttal Thaiföld fővárosának kellős közepén vált szállóigévé.

Herendi Gábor legújabb sikerfilmje, a Kincsem a bangkoki Centralwold bevásárlóközpont tetején található Thailand Knowledge Parkban is bemutatásra került. A díszvetítésre meghívott vendégeknek az előadás előtt Dr. Jakab Péter nagykövet tartott kedvcsináló tájékoztatót a magyar lósport büszkeségéről és a kor történelmi hátteréről. A legyőzhetetlen csodakanca a teltházas nézőtéren osztatlan sikert aratott, melyet a rendezvényre meghívott nagykövetek, a Bangkokban élő magyar honfitársak és a hazánk iránt érdeklődő thai nézők egyaránt kiadós tapssal díjaztak. A romantikus kalandfilm ezzel a világ távol-keleti szegletében is tovább öregbítette Magyarország hírnevét.

61136fb7fb-kincsem-2018-bangkok-8631

Hazánk egyébként évről-évre egyre vonzóbb az ázsiai turisták körében is. A nézőtéren helyet foglaló thai vendégek egyike, Patchaya Teerawatsakul, aki sikeres útikönyveket kiadó cég vezetője elmondta, hogy a Kelet-Közép-Európáról thai nyelven megjelent turista kalauzuk nemrégiben best seller volt a thaiföldi könyvesboltokban. A sikeren felbuzdulva hamarosan Magyarországról szóló önálló thai nyelvű útikönyvet is készítenek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez