Nagy siker a Bethlen Gábor sátor Tusványoson

Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár nyitotta meg a Bethlen Gábor sátrat Erdélyi Rudolffal, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. vezérigazgatójával és Kántor Zoltánnal, a Nemzetpolitikai Kutatóintézet vezetőjével.

A gyakorlati tudnivalók kapcsán Erdélyi Rudolf elmondta: A korábbi és a leendő pályázók igényeinek megfelelően, a visszajelzések, javaslatok értékelése alapján döntöttünk úgy, hogy a tervezhetőség érdekében korábban írjuk ki a pályázatokat. Így a szervezetek, magánszemélyek hamarabb értesülnek a döntésről, és terveiket, programjaikat könnyebben igazítják ehhez.

Erdélyből érkezik a legtöbb pályázat. Tusnádra készítettünk a pályázókat segítő útmutatót, hogy kevesebb hiba legyen a pályázatokban-mondta Erdélyi Rudolf. Nem hagyjuk magukra azokat, akik pályázni akarnak. Célunk az, hogy minél több sikeres, eredményes pályázat szülessen, így munkatársaink készséggel segítik a pályázókat- hangsúlyozta a vezérigazgató.

Megújult a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. logója. A dekoratív új logó a nemzeti színek köntösében modernitást és fiatalosságot sugároz, tehát azt, ami egyébként a nemzetpolitika célja is, a történelem és a hagyományok ápolása mellett – mindezekből is építkezve – jövőképpel tud szolgálni.

Nem az a magyar, akinek a nagyszülei magyarok, hanem akinek az unokái is azok lesznek – mondta Erdélyi Rudolf.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez