Miért hirdetnek milliókért szállást egy éjszakára a Balatonon?

A napokban több oldalon is feltűntek furcsa hirdetések, amelyek sokkoló összegekért kínáltak apartmanokat a Balaton környékén.

Szinte alig lehet szállást foglalni a Balatonon, a napokban azonban mégis voltak furcsa hirdetések a szállásfoglaló oldalakon, ahol milliós összegekért kínáltak foglalható apartmanokat egy éjszakára. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szerint ez egyszerű trükk, amellyel a szolgáltatók az elérhetőség látszatát szeretnék fenntartani, és amely szintén azt jelzi, hogy megteltek a szállások. Ez nagyban köszönhető a szolgáltatások javulásának és a széles programkínálatnak, amelyek egyre divatosabbá tették a Balatont mind a hazai, mind a külföldi nyaralni vágyók körében.

000krrr

A kiemelt népszerűség ugyan együtt jár az árak emelkedésével is, ezt lehet kreativitással kompenzálni, hiszen mindig ott van megoldásnak a boltok kínálata és a főzés az éttermi étkezések helyett. Nyugati szemmel azonban még mindig olcsó desztinációnak számít a Balaton – mondta el a szakértő a TV2 Mokka ma reggeli adásában. A nyaralások másik kedvenc célállomását, az Adriát gyakran hasonlítják össze a magyar tengerrel, a kérdést illetően azonban sokszor kihagyják az utazási költségek összehasonlítását a szakértő szerint, amelyben abszolút a Balaton a nyertes fél, hiszen az autópályadíjak és az üzemanyagköltség sokszorosa lehet egy horvátországi nyaralásnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez