Nemi erőszakkal vádolja egy fiatal táncosnő Gérard Depardieu-t

A 69 éves francia sztár – ügyvédjén keresztül – mindent tagad.

A párizsi lapok értesülései szerint Gérard Depardieu párizsi házában próbált augusztusban a fiatal táncosnő, aki egyben színésznő is. A próbák után édesanyja lakásába ment, ahol rosszul lett. Édesanyja tanácsára fordult a hatóságokhoz, melyek előzetes vizsgálatot indítottak.

Gérard Depardieu négygyermekes családapa. 2013 óta orosz állampolgár. Az erről szóló okmányt személyesen Putyin elnök nyújtotta át a francia színésznek, aki nemzedékének talán a legnagyobb sztárja Franciaországban. Borosgazda, aki maga sem veti meg a bort. Számtalan botrányt okozott félig-meddig részegen. Ennek ellenére tovább dolgozik. Augusztusban egy filmet forgatott Párizsban, hamarosan pedig egy televíziós sorozatot láthatnak vele a nézők. A Gérard című sorozat a francia színész kalandjait mutatja be Japánban.

Franciaországban nagy figyelem kíséri a szexuális zaklatási világkampányt, mely Harvey Weinstein ügyével kezdődött Hollywoodban. Cannes-ban a filmfesztiválon Asia Argento külön sajtóértekezlet tartott, melyen felidézte: épp Cannes-ban erőszakolta őt meg a híres producer! Aztán persze Asia Argento kapcsán is furcsa ügyeket idézett fel a New York Times: 380 ezer dollárt fizetett egy fiatal fiúnak azért, hogy hallgasson szexuális kapcsolatukról. A fiú a kapcsolat idején nem volt 18 éves, ezért a viszony egy idősebb nővel bűncselekménynek számíthat Kalifornia államban. Gérard Depardieu ügyét egyelőre Franciaországban vizsgálják, de a sztár bármikor foghatja orosz útlevelét és elhagyhatja hazáját, ha ott el akarják ítélni nemi erőszak miatt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez