Skorpió esett ki a JC Penney-ben felpróbált ruhából

A mérgező szúrásáról hírhedt ízeltlábút hiába próbálták meg elfogni a bolt alkalmazottai.

Rémisztő jelenet főszereplője volt Sandra Hernandez a kaliforniai Haywardban található JC Penney ruhaboltban, amikor bevitte magával a kiválasztott vörös ruháját a próbafülkébe. Amikor megrázta a ruhát, feltűnt neki, hogy valami kiesett belőle. Először azt gondolta, csak egy rugót lát, de pár pillanattal később egyértelművé vált számára, egy skorpió zuhant le a próbafülke padlójára – mondta el a nő a CBS San Franciscónak.

A nagyjából hét centiméter hosszú, barnássárga ízeltlábút látva azonnal segítségért kiáltott, és az egyik alkalmazott megpróbálta egy zacskóba helyezni a skorpiót, de annak sikerült kerek oldania és egy repedésben eltűnt. A bolt dolgozói megpróbálták megtalálni, de nem jártak sikerrel.

Hernandez, aki korábban a JC Penney alkalmazottja volt, jelentette az esetet a vezetőségnek. Elmondása szerint az üzlet mindent megtesz azért, hogy azonosítsák, honnan érkezett hozzájuk a ruha.

A nő elmondása szerint a legijesztőbb az volt az esetben, hogy a kérdéses ruhát már fél órával azelőtt kiválasztotta magának, hogy bement a próbafülkébe, és addig folyamatosan a kezében volt, míg a boltban sétált.

Fotó: Euopress AFP Images

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez