Festeni mindenki tud! Te is

Az életünk jelentős részét a munka határozza meg. Azzal kelünk és azzal fekszünk. Sokszor többre vágyunk ennél. Élményekre van szükségünk! Szerencsére van olyan elfoglaltság, ami nem igényel háttértudást. Szigorúan élmény- és kikapcsolódni vágyóknak! Ezt ígérik a szervezők.

Legtöbbször elkövetjük azt a hibát, hogy úgy választunk magunknak elfoglaltságot, hobbit, hogy nem tájékozódunk megfelelően előtte. Csak belevágunk és kész. A vége persze az lesz, hogy az önbizalmunk csorbul. Élmény helyett kiábrándulunk. Elvész a kezdeti lendület, mikor rájövünk az eddigi életünk során megszerzett tudás, rutin nem elég ahhoz, hogy minden elsőre sikerüljön. Manapság pedig polihisztorok nincsenek!

paint-night-welcome-860x573

Amikor a festészetre gondolunk, a művészet jut eszünkbe. Lehet a vonzódásunk tárgya a reneszánsz, a romantika, a századfordulós művészet vagy az avantgárd is, műalkotásokat látunk mikor egy festményt szemlélünk, képzett festők műveit. Ez az oka annak, hogy aki felnőttként festésre adja a fejét, könnyen csalódik. Persze, nem kell, hogy így legyen!

Festeni mindenki tud! Kellő instrukcióval, megfelelő eszközökkel és önbizalommal képesek vagyunk erre is. Az ArtMasters Paint Night rendezvényeiben éppen az a legnagyszerűbb, hogy részt vehetünk rajta, a nélkül, hogy bármilyen előképzettséggel rendelkeznénk vagy tudnunk kellene valamit a vásznakról, ecsetekről, festékekről – írja a Világszám. Minden kelléket biztosítanak a helyszínen. Az általunk választott festmény életre keltésében pedig instruktor segít. Mi az, ami marad? Az élmény maga, amire vágyunk, s egy műalkotás, amit magunk festünk.

Boom_Boom_Pow_2400-580x727 xx

Legközelebbi alkalommal, november 16-án a FlowerBird című, színes kaktuszos-kismadaras képet adaptálhatnak a résztvevők. Majd november 29-én Az álmodozó hölgyet festhetik meg, ami büszkén pályázhat majd a lakás éke címre. Hiszen minden festmény egyedi, egy műalkotás, ami magán viseli alkotója kéznyomát! A festmények 2-3 óra alatt készülnek el egy-egy alkalom során, és mindenki hazaviheti a sajátját. A siker garantált!

Bővebben róluk ITT.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez