Nem engedték be a Louvre-ba az ausztrál fotómodellt

A 25 éves Newsa Syeh, aki Törökországból költözött Ausztráliába, arról panaszkodott Instagram-követőinek, hogy mivel kivágott ruhája kicsit túlságosan is sokat megmutatott a bájaiból, ezért az őrség nem engedte be a világhírű múzeumba Párizsban.

“Már voltam a Louvre-ban. Csodaszép. Nem értem az őrséget, hiszen a múzeum tele van meztelen képekkel és szobrokkal. Miért problémáznak az én dekoltázsommal?” – tette fel az álnaív kérdést 247 ezer Instagram-követőjének a 25 éves fotómodell és blogger.

91fb7e540932c38ac34a310ea4853a49

Ausztráliában a közösségi oldalakon nagy vita bontakozott ki az ügyben. Néhányan igazat adtak a fiatal modellnek, mondván: a Louvre szabályai kissé régimódiak. A többség viszont az őrségnek adott igazat. Szerintük a fotómodell kihívó ruhája sértő volt az egykori királyi palota számára éppúgy, mint a látogató közönségnek. “Úgy néztél ki mint egy k…va!” – írta több felháborodott kommentár a vállalkozó szellemű fotómodellnek. Akit végül persze beengedtek a világhírű múzeumba, miután felkapott egy kabátot. Igaz, hogy abban túlságosan melege volt, de bájaiban így nem gyönyörködhetett a látogatóközönség a világ egyik leghíresebb múzeumában, a Louvre-ban Párizsban.

(Visited 46 times, 2 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez