Az utolsó kívánság – szívszorító képek a légi katasztrófa után

A vőlegényét gyászolja egy nő Indonéziában. A férfi a Lion Air légitársaság gépén volt, amely október végén veszett a tengerbe, 189 emberrel a fedélzetén.

Intan Syari és Rio Nanda Pratama esküvőjét november 11-re tűzték ki. A férfi a fővárosból, Jakartából tartott haza. Gépe röviddel a felszállás után lezuhant.

A menyasszony most esküvői ruhában, ujján a jegygyűrűvel fotóztatta magát. “A fájdalmamat nem tudom leírni, mégis mosolygok neked” – írta az Instagramon. “Nem lehetek szomorú, erősnek kell lennem, ahogy mindig is mondtad.”

A vőlegény, mielőtt felszállt volna a gépre, azzal tréfálkozott, hogy ha nem érkezne vissza időben, akkor készítsen képeket és küldje el neki. “Ha nem érek vissza november 11-ig, akkor is vedd fel a ruhát, amit választottunk. Fesd ki szépen magad, rendelj fehér rózsát. Csináltass jó képeket és küldd el nekem.”

_104329997_2f737006-6ec7-4599-8730-b37dedf22ba6

Így valójában az utolsó kívánságát teljesítette a nő a fotókkal. A fiatalok egyébként 13 éve, még a középiskolából ismerték egymást.  Együtt választották ki a menyasszonyi ruhát és közösen döntötték el, milyen fotókat csináltassanak. A férfi, aki orvos volt, egy szemináriumon vett részt a fővárosban. Onnét repült hazafelé, amikor a szerencsétlenség történt.

A tragikusan járt gépen 189-en tartottak Jakartából Pangkal Pinangba – egyikük sem élte túl a zuhanást, a gép törzsét sem találták meg egyelőre. Azt sem tudják, hogy mi okozta a légi katasztrófát – bár az már közismert, hogy voltak műszaki gondok a géppel az előző, most már utolsó előtti útján. Az egyik fekete doboz már megvan, de a szakértők szerint az adatok értékelése még hónapokig eltarthat.

Forrás: BBC, fotók: Instagram

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez