Mátrix holisztikus központ nyílt Budapesten – és teljes életet ígér

Új élmények várják Budapesten azokat, akik egészségesen szeretnének teljes életet élni. A Hajós utca egyik felújított házában, közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz megnyílt a Mátrix Holistic Center.

Évtizedekig tartó tudományos kutatómunka eredményeit élvezhetik a vendégek. Azok, akik már kipróbálták a technológiát, áradoznak róla. Halász Pálma, az Életérték alapítvány kurátora, a 25 legbefolyásosabb magyar nő egyike egyenesen úgy véli: van élet az itt alkalmazott KIT módszer előtt és után. A KIT lényegéről majd később szólunk. Most csak annyit, hogy Halász Pálma kitűnő eszköznek tartja az erőszakos traumák feldolgozására, a biológiai regenerációra.

DSCF0023

Borbély László színész, szinkronszínész, aki egyben coach is, már régóta a most bemutatott módszer híve. Azt mondja, fantasztikusnak tartja ezt a kibernetikai információs technológiát, ami szerinte jó helyre került most Magyarországon. Ő esküszik arra, hogy lassítja az öregedést és 20 perc alatt úgy születhetünk újjá vele, mint 8 óra alvással. Sportolók a központ felavatásakor arról beszéltek, hogy a KIT verseny közben segíti a regenerációt. Az élsportban ugrásszerűen megnőttek az eredmények, amikor bevetették.

IMG_7190

De mi is ez a magyar fejlesztésű és gyártású technológia, aminek bemutatására olyan hírességek is kíváncsiak voltak, mint Hajdú Péter? A szöveteink közti információáramlást segíti elő, azt, hogy szöveteink a maguk teljességében működjenek és ezáltal mi is teljesebb életet élhessünk – mondja a KIT kifejlesztője, a Mátrix Holistic Center alapítója, Lednyiczky Gábor. Normális körülmények között ugyanis nem tud annyi ingert feldolgozni a szervezetünk, mint amennyi éri, ezért támogatásra van szüksége, méghozzá kvantumszinten. Ez egy komplex informatikai folyamat. A szervezeten belüli információáramlás az egészség és a teljesség kulcsa,  a KIT alkalmazásával pedig sejtjeink információáramlása akadálymentes lesz.

DSCF0013
Ez pedig fontos, legyen szó a jó közérzet igényéről, hétköznapi stresszről, új helyzetekhez való alkalmazkodásról, a fiatalos megjelenés, dinamikus gondolkodás vágyáról, vagy éppen arról, hogy könnyed mozgékonyságunkat szeretnénk megőrizni. Az élet minden nap új impulzusokkal teli, amit a maga teljességében kívánunk megélni. Ez a legjobb formánkat, a legteljesebb lélekjelenlétünket és lendületünket igényli, amit a Mátrix Holistic Centerben el is érhetünk  – mondta a megnyitó műsorvezetője, Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró.

DSCF0035

AHajós utcában, letisztult és természetközeli termekben 35 és 65 perc közötti programok, oktatás, szakemberképzés mellett egészséges, minden káros anyagtól mentes bioételek és zöldség-gyümölcs koktélok is várják azokat, akik változtatni szeretnének az életükön.

DSCF0007

DSCF0041

Fotó: Konkoly-Thege György

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez