Melyik lesz az év hotele?

Véget ért a budapesti és főváros környéki hotelek bemutatása az RTL Klub Az év hotele műsorában. Vagyis lezárul a 7. és egyben utolsó régiós verseny.

A tesztelők hónapok óta járják az országot, hogy bemutassák egy-egy régió szállodáit. Aztán a Facebookon leadott közönségszavazatok döntik el, hogy melyik környéken melyik hotelt találják a legjobbnak. Ezekből kerülnek ki a hónap hotelei, azokból pedig majd az év hotele.

A hétvégén Ráckevét és Verseg, Fenyőharasztot járták meg a tesztelők. A Budapesttől 50 kilométerre található Ráckevén a Duna Relax & Event Hotel volt a cél. A négycsillagos szálloda a világ zajától távol, a Kis-Duna partján helyezkedik el és egy fiatal pár, Szilvia és Gábor tesztelte. Szobájukat romantikusnak találták, ami nem is csoda, hisz rózsaszirmokból kirakott szív volt még az ágyukon is. Örültek a dupla teraszajtónak, a tágas fürdőnek, bár a falakat kicsit harsánynak tűntek nekik. A dunai kilátás és a terasz viszont levette őket a lábukról.

relax3

A szálloda wellness-részlegében kipróbálták az aquafitnesst, a maori masszázst, melynél a masszőr táncmozdulatokkal végezte a dolgát és részt vettek egy szaunaszeánszon, jeges-sörös felöntéssel.  Végül a tepidáriumban pihenték ki a wellness-kalandokat és a wellness-részlegen rendelkezésre álló egészséges finomságokat. Aztán jöhetett az aktívabb időtöltés: a szálloda bringáin indultak a környék felfedezésére. A tartalmasan eltöltött napot az étteremben koronázták meg. A szálloda séfje, Balogh Viktor 14 év külföldi tapasztalatát hozta haza, szereti leegyszerűsíteni a dolgokat, ha nem is a végletekig. Fontos neki, hogy ne legyen se túlzsúfolt, se túlbonyolított a tányér, aki leül mellé, lássa, hogy mit eszik. Bőséges választékról és finom ételekről számoltak be a tesztelők a svédasztalos vacsora aztán később a reggeli után.

relax2

Ha Önöknek is tetszik a Duna Relax & Event Hotel, vasárnap délig szavazhatnak rá a Facebookon. A voksolók egy hétvégét nyerhetnek a ráckevei szállodában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez