Tekerjen munka közben az asztalba épített szobabiciklin

Laza tekeréssel jelentős mennyiségű kalóriát lehet elégetni naponta, miközben a munkát sem kell megszakítani.

Az irodai munka hosszan tartó üléssel jár, ami az egészségügyi szakértők szerint nem a legoptimálisabb az emberi szervezetre. Így általában azt javasolják, hogy a munkafolyamatot időnként megszakítva szánjunk pár percet a mozgásra. Erre talált megoldást egy kínai cég, amely a szobabiciklik új generációját mutatta be idén a CES-en, kombinálva az irodai munkát a sportolással.

000m

A Deskcise nem más, mint egy íróasztalba épített, okosfunkciókkal ellátott szobabicikli, ami lehetővé teszi a mozgást a laptop előtt ülve is. A 399 dolláros szerkezettel jelentős mennyiségű kalóriát lehet elégetni, attól függően, hogy mennyire intenzíven használják – de egy laza tekeréssel is sokat tehetnek a dolgozók az egészségükért. A gyártó Loctek szerint a Deskcise óránkénti 10-12 perces használatával helyreállítható a vérkeringés, a mozgás pedig energiával is feltölti a dolgozókat, ami így növeli a hatékonyságot és a kreativitást is.

8343802-6576023-The_desk_is_connected_to_a_companion_app_via_Bluetooth_where_use-m-109_1547101411252

Nyolc különböző fokozattal és számos okosfunkcióval is ellátták a gépet, így a használói a beállításokat személyre szabhatják és saját egészségügyi mutatóikat is figyelhetik a tekerés közben. Ezek között van a pulzus, az elégetett kalóriamennyiség, a letekert távolság és más statisztikák is – akárcsak az edzőtermi szobabicikliken.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez