21 éves amerikai lány a világ legfiatalabb dollármilliárdosa

A Kardashian-Jenner klán nélkül a fényes siker nem sikerült volna, az üzleti érzék mondhatni a genetikájukban van.

Kylie Jenner még csak 21 éves volt, amikor elérte az első milliárdot. Ezzel ő foglalta el Mark Zuckerberg trónját. A Facebook alapítója 23 éves korában került be a Forbes gazdasági magazin milliárdosai közé. Mindketten internetes vállakozók. Nem örökölték a vagyonukat, hanem maguk csinálták. Persze azért Kylie Jennernek sokat segített a családi háttér.

A mama vaskézzel irányítja a famíliát. A most 63 éves Kris Jenner első férje Robert Kardashian – örmény származású sztárügyvéd volt. A második férj Bruce Jenner olimpiai bajnok. Aki két lányt nemzett, majd nővé operáltatta magát. Elváltak. Kris mama és az egész család jó ismerőse szinte minden amerikaianak. A hihetetlen Kardashian család című reality show-t milliók követik az Egyesült Államokban és persze külföldön is.

10 százalék mindenből a mamáé – PR címén ugyanis ennyit nyúl le minden gyermeke jövedelméből Kris mama. Kim Kardashian eddig több, mint 300 millió dollárt hozott össze, férjével a popénekes Kanye Westtel együtt. Őket előzte meg a családban a 21 éves Kylie Jenner, aki kozmetikai céget alapított 17 éves korában. Maga volt a cég arca, mely előnyös külsejével remekül eladta a kozmetikai termékeket. A szuper karrier jól mutatja az internet hatalmát a bizniszben is. Kylie Jenner a YouTube-on nyomult, amíg meg nem szerezte az első dollármilliárdot. Nem akar leállni, ez pedig érthető – hiszen még csak huszonegy éves.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez