Miért keres háromszor annyit a férfisztár a Trónok harcában, mint a nők?

Sophie Turner, aki Sansa Stark szerepét alakítja a Trónok harca televíziós sorozatban, nem irigyli, hogy Kit Harrington, aki John Snow szerepében lép fel, sokkal többet keres, mint ő.

Az HBO hetenként fizeti a színészeket: Sophie Turner 184 ezer eurót kap, míg Kit Harrington 624 ezer eurót! Miért ez a nagy differencia?

Natalie Portman 2017-ben Hollywoodban kikelt az ellen, hogy míg ő 30 centet kap egy szerepért, addig az ő kategóriájában lévő férfisztárok egy dollárt! Az HBO főnöke ennek nyomán be is jelentette: igyekeznek a nemek közötti bérarányokat kiegyenlíteni. Csakhogy nem könnyű a dolog egy sorozat esetében. Az HBO főnök úgy nyilatkozott a Hollywood Reporternek, hogy eredetileg csak két vagy három évadot terveztek, de látva a sikert, folytatták. Az idei a nyolcadik évad és egyben az utolsó. John Snow-nak, akit Kit Harrington alakít, egyre nagyobb szerep jut. Ezt a Sansa Starkot alakító Sophie Turner is elismeri. Ezért is mondta a Harper’s Bazaarnak, hogy nem irigyli férfi kollégája gázsiját: “John őrülten sokat dolgozott. Hetven éjszakai forgatása is volt az évadban, nekem pedig sokkal kevesebb!” – mondta a 23 éves brit színésznő, aki ezzel a szereppel érte el a világhírt.

“Túlságosan nagy az orrom és kicsik a szemeim, ezért nem számítottam erre!” – vallotta be őszintén. Elárulta: mélységesen gyászolja a sorozat befejezését. Úgy érzi, hogy kicsit olyan ez, mintha meghalt volna valaki a családban. Szerencsére hamarosan férjhez megy. Vőlegénye Joe Jonas énekes. “Ő alkatilag optimista, én pedig pesszimista vagyok. Úgyhogy jól kiegészítjük egymást!” – nyilatkozta Sophie Turner, aki Sansa Stark szerepét alakítja a Trónok harca című televíziós sorozatban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez