Szeretne egy óriásrobotot? Vegyen egyet a neten!

Nem lehet azt mondani, hogy a japán Amazon ne bővelkedne a legkülönlegesebb termékekben. A Szuidobasi Heavy Insrustes egy olyan szervezet, melynek célja, hogy az emberek körében elterjessze a robotokat. Ők komolyan gondolják a robotok gyártását, és forgalmazását. Az Amazonon is hozzájuthatunk a gépekhez.

A cég olyan robotokkal foglalkozik, melyeket emberek irányítanak. A jelenleg gyártott és forgalmazott gép egy 3.8 méter magas, úgynevezett KARUTAS robot. Néhányan persze első ránézésre megijedtek, hogy a cég közvetlenül ilyen robotokat árul, hiszen az óriásrobotokat ugyanúgy építhetik őrült tudósok is, mint zseniális mérnökök. A Karutas gépeket értékesítését mindenesetre az Amazon is vállalta.

ak-1

Az Amazonon nem először jelenik meg ilyen kínálat. 2013-ban már árultak Karutas robotot. Az akkori ár több mint egymillió amerikai dollár volt, de azok, akik szerettek volna robottulajdonosok lenni, tavaly karácsonykor kedvezményesen, 825 ezer dollárért hozzájuthattak. Ez volt az Amazon egyik karácsonyi akciója. Nem árt persze elolvasni az apró betűs részt, amiből kiderül, hogy a kezdő csomag nem tartalmazza a robot karjait, annak ellenére, hogy a fotón azzal szerepel. Továbbá nem alaptartozék a rakétaindító és a BB Gatling nevű fegyver (tudomásunk szerint nem éles fegyverek). Egy robot egyébként 5 tonnát nyom.

Furcsa módon a Karutas megrendelése esetén nem vállalnak ingyenes szállítást, az Amazon ugyanis kemény 350 jent, azaz kb. 750 forintot számol fel. Jelenleg sajnos a kezdőcsomag elfogyott, de amint lehet ismét vásárolni, a tétel mindig megjelenik a kiskereskedők honlapján. Miközben szeretnénk azt hinni, hogy minden vásárló használni szeretné a robotot, hogy segítse a belépést a békés, utópisztikus jövőbe, ahol mindenki robotokkal vesztegel a dugóban, nem gondoljuk, hogy senki ne szeretné kipróbálni a fegyverarzenált.

ak-2

ak-5

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez