Mit keresett András herceg a Kurvák és Stricik partiján ?!

Erzsébet királynő második fia igen jól érezte magát a háziasszony, Heidi Klum társaságában New Yorkban, a Halloween partin. A szép modell nyomult is hercegére, ám ott volt a “védőangyal”, Ghislaine Maxwell. Akit most azzal vádolnak, hogy fiatalkorú szexrabszolgákat szerzett András hercegnek.

Virginia Roberts azt állítja: csak 15 éves volt, amikor Ghislaine Maxwell bemutatta pénzes partnereinek Floridában. Amikor András herceggel megismerkedett, akkor 17. Ez nem lenne gond Nagy Britanniában, mert ott 16 éves kor felett szabad a szex, ha a partner is igent mond rá. Ám az Egyesült Államokban 18 év a korhatár. Emiatt ítélték el Jeffrey Epstein bankárt. Ki ő? Ghislaine Maxwell szponzora, és a felsőbb körök szexuális igényeinek nagy ismerője. A bankár állítólag járt II. Erzsébet királynőnél is, méghozzá a fiatalkorú szexrabszolga társaságában. Ki más szervezhette ezt meg, mint Erzsébet királynő fia, András herceg? Aki persze tagad.

De akkor mit keresett a Kurvák és Stricik Halloween-partiján New Yorkban, ahol jelen voltak a kiskorúak kerítésével vádolt személyek? A brit sajtó számtalan fényképpel igazolja: András herceg ott volt a nevezetes partin. Mi lett a résztvevőkkel? Jeffrey Epstein, a milliárdos bankár ül. Elismerte, hogy fiatalkorú prostituáltakat szerzett magának és másoknak, ezért néhány éves börtönnel megúszta. Ghislaine Maxwell még szabadlábon van, de azzal gyanúsítják: ő volt a madám a felsőbb körökben. Ő szervezte a fiatal lányokat, hogy nyújtsanak szexuális szolgáltatásokat pénzes uraknak, adott esetben a királynő fiának.

Kicsoda Ghislaine Maxwell? Robert Maxwell, a bukott sajtómágnás kedvenc lánya. A cseh emigráns hatalmas sajtóbirodalmat szerzett Nagy Britanniában, majd nagyot bukott. A pénzügyi csőd elől az öngyilkosságba menekült : jachtja fedélzetéről a vízbe ugrott. A jachtot Lady Ghislaine-nek hívták. A gondos atya a csőd ellenére 121 ezer dolláros évjáradékot hagyott kedvenc lányára. Aki viszont úgy élt, mint a milliárdosok. Miből? Eziránt tudakozódik a rendőrség Amerikában. Állítólag Jeffrey Epstein, a lecsukott bankár pénzelte őt, cserébe azért, hogy a társasági hölgy diszkréten és hatékonyan működtette leánykereskedő szervezetét.

Mi ebből az igazság? Valószínűleg sohasem fogjuk megtudni. András herceg és a Buckingham palota mindent tagad. Rosszabbkor nem is jöhetett volna a kínos ügy: ősszel Erzsébet királynő megdönti Viktória rekordját. Viktória királynő 63 évig ült Anglia trónján, és ezt a rekordot szárnyalja most túl Erzsébet királynő. Az egész Buckingham palota ennek megünneplésére készült. Most pedig azt kellett cáfolnia, hogy az uralkodó fogadta azt a fiatalkorú szexrabszolgát, akinek a szolgáltatásait fia, András herceg is igénybe vette.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez