Belépőt szeretne? Csókolja meg a…

Hatalmas botrányt kavart a chilei Los 40 Principales rádióállomás műsorvezetőjének fotója a Twitteren. Paul Hip ugyanis különféle abszurd kihívások teljesítésért cserébe osztogatott jegyeket egy népszerű fesztiválra, egy hölgy pedig még arra is hajlandó volt, hogy szó szerint megcsókolja a műsorvezető hátsóját egy ingyenes belépőért.

A dolog pontosan úgy történt, hogy egy hallgató önként és dalolva felajánlotta, hogy a Mysteryland fesztiválra szóló belépőért cserébe bizony megcsókolná Paul Hip hátsóját, amely kihívást ez utóbbi nem utasított vissza. A hölgy meg is jelent a stúdióban és annak rendje és módja szerint teljesítette a meglehetősen visszataszító feladatot, amiről természetesen fotók is születtek.

Az esetről készült fotó perceken belül virálissá vált a Twitter, ahol a nőjogi aktivisták nem leplezték felháborodásukat, az általuk a nők megalázásának és a hímsovinizmus netovábbjárnak tartott fenékpuszi miatt.

A közösségi oldalakon zajló végtelen viták tanulsága szerint, a közvélemény részben elutasítja Paul Hip viselkedését, azonban sokan úgy tartják, hogy a szóban forgó hölgyet senki sem kényszerítette mások hátsójának csókolgatására, amit valószínűleg egyszerűbb megoldásnak bizonyult, mint kifizetni a jegy árát. (Fotó: Twitter)

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez