Lisa Ann a legnépszerűbb pornós Dél-Afrikában

A világ legnagyobb ingyenes internetes pornóoldala által közétett 2014-es statisztikai adatokból kiderült, hogy a pornósztárok közül a 42 éves Lisa Ann „művésznőre” kerestek rá a legtöbben Dél-Afrikában.

A pornhub adatai szerint a dél-afrikaiak 2014-ben átlagosan 10 perc és 35 másodpercet töltöttek el az oldalon. A legforgalmasabb időszak a január volt, és a dél-afrikaiak többsége rendszerint este 10 után kereste fel az ingyenes pornóoldalt. A tartalom terén az indiai lányokról készült szexfilmekre voltak a legkíváncsibbak tavaly Dél-Afrikában, de népszerűek voltak még a Milf-ek, vagyis kívántatós anyukák, illetve az „older” kategóriába tartozó 50-es és annál idősebb hölgyekkel készült pornójelenetek is.

A sztárok közül azonban Lisa Ann végzett toronymagasan az első helyen: ő nem csak Dél-Afrikában, de szerte a világon a legnépszerűbb pornószínészek közé tartozik. A dél-afrikai tartományok közül Northern Cape-ben nézik a legtöbb pornót, míg a városoknál Johannesburg végzett az első helyen – derült ki a pornhub statisztikáiból. A dél-afrikaiak azonban nem tartoznak a legnagyobb „pornónemzetek” közé, nem kerültek be a Top 10-es listába, amiben az amerikaiak végeztek az első helyen.

Az afrikai országok közül Burkina Fasóban nézik a legtöbb pornót, ott átlagosan 14 percet töltenek el a pornhub oldalon. A második helyen Botswana, míg a harmadikon Szenegál végzett. Szomália azonban megelőzi a dél-afrikaiakat, ott átlagosan 12 perc és 12 másodpercet töltenek el pornófilmek nézésével az emberek. A legkevesebb felnőtt filmet Egyiptomban tekintik meg, ott az átlagos időtartam 6 perc és 17 másodperc volt – derült ki a pornhub adatiból.

248B1ED400000578-2903518-Overall_people_in_the_US_watched_the_most_videos_on_Pornhub_last-a-32_1420817422226

aaaaa

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez