Beteges játékok-megkínzott plüssmacik

Igazi hiánypótló termékekkel rukkolt elő egy ausztrál nő és lánya. Julia és Gypsy Gulia egyedi plüssmacikat gyártanak. De nem azokat a fajtákat, amik gyerekeknek valók.

Az egészen horrorisztikus mackók szinte minden elképzelhető módon meg lettek csonkítva és vagdosva. Az egészben a legnyomasztóbb talán az egyébként jó kedélyűnek tűnő arckifejezésük.
Első blikkre talán azt gondolná az ember, hogy senki nem venne ilyeneket, kivéve egy-két teljesen elmebeteg egyént, de az ausztrál anya-lánya vállalkozás nagyon beindult. Legutóbb arról számoltak be, hogy már nem tudnak több megrendelést fogadni, ugyanis elfogytak a készletek és időbe telik, amíg újabb összekaszabolt cuki állatokkal tudnak szolgálni.
Valószínűleg nem is keresnek rosszul, ugyanis a plüssállatok darabját 10 és 150 dollár (3 ezer – 40 ezer forint) közötti áron adják el.
A Facebook oldalukat érdemes meglátogatni, ahol még több képet láthatunk az egyedi darabokról. Amelyek egyébként tényleg egyediek, ugyanis nem csinálnak két teljesen ugyanolyan plüssállatot, ezért minden darab különleges. Sőt, hozzáláttak ahhoz is, hogy néhány híres horror karaktert formázzanak meg, ilyen például a Rémálom az Elm utcából című filmből Freddy Krueger vagy a Fűrészből Jigsaw.

Fotó: Deady Bears Facebook

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez