Szó szerint a sírból jött vissza egy macska

A floridai Tampában egy halottnak hitt macska került elő. A Bart névre hallgató házi kedvencet már el is földelték, így a helyiek nagyon meghökkentek miután napokkal később megjelent.

Az állatot a gazdája korábban az út közepén találta meg vérbe fagyva. Minden bizonnyal elgázolták. Nem volt szíve eltemetni, ezért az egyik szomszédját kérte meg, hogy segítse ki. A férfi egy sekély gödröt ásott a macskának, és természetesen nem gondolt arra, hogy még életben lehet.

Majdnem egy hét telt el mikor Bart már egy másik szomszéd, Dusty Albritton házánál kuncsorgott ennivalóért. Dusty gyakorlatilag lefagyott, mert tudott róla, hogy ennek az állatnak már nem kellene életben lennie. Elmondása szerint a Stephen King nagysikerű regénye alapján készült horrorfilm jutott eszébe, a Kedvencek temetője. Hátborzongató élmény lehetett…

Bart azért nem úszta meg teljesen sértetlenül a gázolást: az egyik szeme megrepedt, és az állkapcsa is eltört. Azóta már megműtötték, és láthatóan jól érzi magát. A Facebookon “Bart a csodamacska” néven kering a hihetetlen sztori róla.

(A fotó csak illusztráció | Pixabay)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez