A legtökéletesebb ember a Puerto Rico-i

Mindazok, akik a leginkább génjeikben hordozzák a különböző emberi fajtajellegeket, ők a legtökéletesebb emberi lények, és ők nem mások, mint a Puerto Ricó-i emberek.

A legtökéletesebb ember a Puerto Rico-i
User Rating: 0 (0 votes)

 

Ezt  a megállapítást tette hosszú elemzések és kutatások után Lior Pachter, az amerikai Berkeley egyetem professzora.

Genetikai szinten a perfekt ember szerinte azért a Puerto Rico-i, mert ott van jelen a legszélesebb körben a spanyol, az afrikai és a taíno indiánok genetikai hagyatéka. A taíno indiánok az arawak népcsoporthoz tartozó indián törzs, amely a legnagyobb indián közösség volt a Karib-szigeteken.

– Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Puerto Ricó-i férfi vagy nő a legtökéletesebb emberi lény, hanem azt, hogy ott van jelen az a bizonyos HG00737 genetikai kód, a perfekt emberi lény genetikai kódja.

Vizsgálatai oda vezettek, hogy a legtökéletesebb embert egy taína nőben, Yuizában találta meg: Yuíza törzse főnöke lett a maga idejében, ami nem szokványos egy nő esetében. Blogjában a professzor életre kelti ennek a nőnek a képét és a képet, amit elképzelt, Samuel Lind helyi festővel meg is festette. Mint elmondta, ez a válasza azoknak a Nobel-díjas orvosoknak, akik a karrierjüket arra tették fel, hogy feljavítsák az ember genetikai hiányosságait. Puerto Ricón nagy meglepetéssel és a szükséges humorérzékkel fogadták ezt a hírt.

Elterjedt a vicc, hogy talán éppen  a legtökéletesebb Melba Acosta, korábbi gazdasági miniszter és jelenleg a Puerto Rico-i Állami Fejlesztési Banknak az igazgatónője… De komolyra fordítva a szót: Puerto Rico-i származású Jennnifer López és Ricky Martin is. S persze az sem elhanyagolandó tény, hogy a kis sziget öt Miss Universumot adott a világnak.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez