Fotók: Mugabe beindította a mémcunamit a világhálón

A 90-en éves zimbabwei diktátoron röhög az egész világ, miután magabiztos győzelmi beszéde után lesett a pódiumról. A biztonsági emberei mindent elkövettek annak érdekében, hogy megakadályozzák az elnök kínos pillanatairól készült kép-és videofelvételek nyilvánosságra hozását. A kormány pedig megtiltotta a helyi médiának, hogy megemlítsék a történelmi pillantott, de hiába. Az intézkedésük ugyanis hatalmas felháborodást váltottak ki a közösségi oldalakon, ami beindította a mémcunamit a világhálón.

A zimbabwei kormány álláspontja szerint Mugabe elnök nem esett el, csak megbotlott, mert a tiszteletére lerakott vörös szőnyeg nem volt megfelelően lefektetve. A zimbabwei kormány hivatalos lapjának nyilvánítatott Herald Newspaper pedig úgy fogalmazott, hogy az elnök „figyelemre méltó módon” és „elképesztő” érzékkel reagált a kínos pillanatra. A napilap szerint „Jézus is elesett volna abban a pillanatban”, de a zimbabwei elnökkel nem ez történt.

01 mugabe bob2 bob3 bob4 bob5 bob7 bob1223 kim+and+mugabe Mugabe+cricket mugabe+jackson Mugabe+Moon mugabe+skiing mugabe+wreking+ball protesting+mugabe racing+mugabe wwwwxxbob6

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez