Kisebb péniszt szeretnék!

Ezzel a kéréssel állított be egy 17 éves srác a dél-floridai egyetem kórházába. A meglepett orvos megvizsgálta a szóban forgó szervet, majd elvégezte a világ első péniszkisebbítő műtétét.

A fiú arról panaszkodott, hogy a pénisze olyan nagy, mint egy amerikai futball-labda. A lányok nem álltak szóba vele, és a futballpályán sem tudott helytállni, mert hatalmas nemi szerve akadályozta a mozgásban. A hossza nem volt túlságosan nagy: 19 centiméter nyugodt állapotban, és erekció idején sem nőtt meg. A vastagsága viszont csakugyan eléggé elborzasztó volt: 26 centiméter. Belátván a 17 éves fiú panaszának jogosságát, Rafael Carrion doktor elvégezte a világ első péniszkisebbítő műtétét Floridában.

“Egész életemben az ellenkezőjét kérték tőlem, de most erre is sor került. A srác azóta tökéletesen boldog. Madarat lehetne fogatni vele” Az új pénisz méreteiről a doktor diszkréten hallgat, de annyit elárult: még mindig tisztes darabról van szó. Az esetnek gyorsan híre ment, és hamarosan jelentkezett egy második páciens is: ő is kisebb péniszt akart. Ha egy üzlet beindul – gondolta az urológia mestere Floridában, aki ugyan nem látta semmilyen orvosi okát a második páciens kívánságának, de “ki vagyok én, hogy eldöntsem: ki milyen hosszú péniszt akar?”

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 9 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez