Ázsia “legszexibb teste” lett a magyar modell

Exkluzív interjút adott a Globoport.hu-nak Ács Bea modell, akit sorra hívnak ázsiai szépségversenyekre.

Öt napot töltött a magyar lány Szöulban, Dél-Korea fővárosában. Egy különleges szépségversenyen vett részt a magyar szupermodell. Azt mesélte, hogy ez egy meghívásos verseny volt és rettentően örült, hogy Magyarországról őrá esett a választás. A világ 52 országából hívták meg a legszebb lányokat, erre a szupermodell találkozóra.

„ Nagyon jól éreztem magam, persze szerettem volna nyerni, és nem igazán örültem, hogy nem én lettem az első az európaiak között.” – mesélte Bea. A magyar lány arról is beszélt, hogy a modellkedés az élete, viszont amikor nem a kifutón van, akkor ugyanolyan hétköznapi lánynak gondolja saját magát, mint bárki más. Azt mondja, otthon ő is mos, főz és takarít.

„ Rettentő feszített volt a tempó Koreában, minden reggel 5 órakor kezdtünk, azonnal smink és haj és éjfélig dolgoztunk, bemutatókra mentünk és fotózásokra. Nagyon kemény volt és hihetetlenül elfáradtam. Egy hétig csak három, négy órákat aludtunk minden nap.”- mesélte a lány.

Bea életét igazán a 2013-as év változtatta meg. Meghívták a Miss. Pacific World Asia Világszépségversenyre. Egyedül ő képviselte Magyarországot, és hihetetlen sikert ért el. A legkiemelkedőbb különdíjat kapta meg a magyar lány. Övé lett „a világ legszexisebb” teste díj.

A cikkhez csatolt fényképek is ezt igazolják, ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni.

„ Ez a díj számomra azért külön nagy öröm, mert  27 évesen kaptam meg, a versenyző társaim pedig mind fiatalabbak voltak, 20-24 évesek.” A magyar lány azt tervezi, hogy még két évig modellkedik, nemsokára egy különleges felkészítésre Finnországba utazik. Márciusban, Algériában indul egy szupermodell versenyen, egy hónappal később pedig a Fülöp szigeteken méretteti meg magát a világ legszebb lányai között.

Bea azt is elárulta, hogy jelenleg szingli és várja a nagy Őt.

„ Ha jön az az ember, akivel egy az utam, akkor vele leszek együtt és tárt karokkal várom….”

 

http://hir3d.hu/video/756/acs-bea-szupermodell-koreaban/

(Visited 12 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez