Skorpió csípett meg egy nőt egy repülőgépen

Az Alaska Airlines gépe csak 1 órás késéssel tudott felszállni a Los Angeles-i repülőtérről, mert valahogyan felkerült a gépre egy skorpió. Az ízeltlábú még a felszállás előtt megcsípett egy utast, mielőtt a legénység elkapta, és ártalmatlanította volna.

A skorpió először egy férfi vállára esett, de az lesöpörte magáról, így került rá a nő kezére, aki már nem tudott elég gyorsan reagálni. Az Oregonian újságírója is a gépen volt, és twittelte a látottakat: „Egy férfi észrevett a vállán egy skorpiót, és lesöpörte magáról, az pedig egy hölgyön landolt. A lovagiasság halott.”

A történések alapján a nőnek nem lett nagyobb baja, de a gépről leszállították, és egy másik járattal kellett továbbutaznia. Azt nem lehet biztosan tudni, hogy került az állat a fedélzetre, de a repülőgép Los Angeles előtt Mexikóban járt, ahol elterjedt fajnak számít a skorpió. A legénység ezután alaposan átvizsgálta a gépet, mielőtt felszálltak volna, de több egzotikus állat nem került elő.

Körülbelül 1500 ismert skorpiófajta él a Földön, de ezekből mindössze 30 lehet halálos. A repülőgép utasának a jelek szerint nem volt akkora pechje, hogy pont egy ilyennel akadjon össze Los Angelesben. A csípése mindenesetre a többi fajtának is fájdalmas, és az okozott kellemetlenséget is biztosan szívesen elkerülte volna a hölgy.

(A fotó csak illusztráció | Wikimedia Commons)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez