A nemzet vőlegénye: “nekem csak dúskeblű nők kellenek”

Óriási botrány van Kínában, ahol a 26 éves milliárdos, akit a rajongói elkereszteltek a nemzet vőlegényének (férjének),
azt írta a kínai Twitteren, a Weibon, hogy nála csakis a nagymellű lányok rúghatnak labdába.

Több mint tízmillióan követik a Weibon Wang Sicong bejegyzéseit. Ő Kína második leggazdagabb emberének a fia, aki már maga is milliárdos. Igaz, a 26 éves törekvő ifjú még csak jüanban az, míg a papa, Wang Jianlin dollárban is. A családi cég, a Wanda Kína legnagyobb ingatlanvállalkozása. A fiú tagja már az igazgató tanácsnak, ezenkívül már van egy saját cége is, a Prometeus, mely tőzsdei befektetésekkel foglalkozik. Az ifjú Wang gyakran vesz részt jótékonysági rendezvényeken. Legutóbb Valentin-nap alkalmából 1 millió jüant gyűjtött be a fiatalok tanulásának elősegítésére. A pénzt felét ő maga adta.

Minthogy igen népszerű, ezért nézetei is országos figyelmet kapnak. Az az ártatlannak tűnő megjegyzése, hogy nála csak a dúskeblű nők jöhetnek számításba, kiverte a biztosítékot Kínában. “Nagyobbíttassam meg azonnal a melleimet?”- érdeklődött egy rajongó a Weibon. Mások ízléstelennek tartották a megjegyzést, méltatlannak a nemzet vőlegényéhez. Volt, aki a nemzeti hagyományok elárulását is a dúsgazdag ifjú szemére vetette. Kínában a nők melle általában kisebb, mint Európában, vagy Amerikában, ezért a túl sokat mutató dekoltázsokat szorgos cenzorok kivágják a külföldi filmekből. Otthon viszont sok kínai lány hasonlóképp gondolkodik, mint a nemzet vőlegénye. Úgy vélik, hogy a nagyobb mellek jobb esélyt jelentenek a piacon, ezért nagyon megnőtt az ilyen plasztikai műtétek száma Kínában, sőt Dél Koreában is, ahova átruccantak ilyen műtétre a kínai hölgyek.

“Nem vették észre, hogy csak vicceltem?!”- írta bocsánatkérő üzenetében az ifjú milliárdos, aki tudja, hogy több mint tízmillió követője kedvére aligha tehetne egyszerre. “Az, hogy egymillió jüant szereztem az oktatásra, az nem érdekelt senkit, de az, amit a dúskeblű nőkről írtam az egész országot arra késztette, hogy véleményt mondjon”- állapította meg az ifjú kínai milliárdos.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez