Bikinivel a kelet-ukrajnai békéért

Mindenki úgy segít, ahogy tud. Miközben a normandiai négyek feszült béketárgyalásokkal töltik az éjszakáikat, egy moszkvai divatüzlet a „Novorosszija békéje” elnevezésű kollekcióval jelent meg a piacon.

„A fürdőruháinkat viselő lányok a krími, az orosz és a külföldi strandokon is magukra hívják majd a figyelmet” – idézi a Voyenpro tervezőit a The Moscow Times. A katonai és patrióta termékekre szakosodott online üzlet legújabb kollekcióját az ukrajnai háború ihlette meg.

Nemcsak bikiniket, de szinte mindent árulnak fekete-kék-piros, illetve piros-fehér-kék színben, utalva a kelet-ukrajnai szakadár entitás, Novorosszija és a Donyecki Népi Köztársaság zászlajára. A fülhallgatók, kesztyűk, plüssmacik, cipők, ruhák, karkötők mellett sárga-kék wc-papírt és óvszert is kínálnak a vásárlóknak.

Hogy pontosan mennyibe kerülne, ilyen formában támogatni a békét, azt egyelőre nem tudni. A honlapon egyelőre ugyanis csak a „hamarosan” felirat olvasható a legtöbb termék mellett. Ugyanis egyelőre csak a Donyecki Népi Köztársaság medálja vásárolható meg 899 rubelért (körülbelül 3.900Ft).

Kép: Europress/AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez