A férj bosszúja: szex közben ragadt szeretőjéhez a hűtlen asszony (videóval)

Finoman szólva is durva vége lett egy dél-afrikai férjes asszony és szeretőjének szex kalandja, miután szeretkezés után a férfi nemi szerve beszorult a nő hüvelyébe. Az „összeragadt” párt végül a mentőknek kellett elszállítaniuk, hogy az orvosok válasszák szét őket a kórházban.

Futótűzként terjedt el a hír Yeoville külvárosi negyedében, hogy egy férjes asszony egy nálánál jóval fiatalabb sráccal csalja meg a férjét. A pár egy lakást is fenn tartott, hogy rendszeresen összejárhassanak. Az egyik szomszéd a Daily Sun dél-afrikai internetes oldalnak elmondta, hogy a pár mindig hangosan szexelt, de legutóbb arra lett figyelmes, hogy a nő és a fiatal férfi segítségért kiáltozott, miután véget ért a szeretkezésük. „Először azt hittem, hogy a pár azért sikoltozik, mert élvezik a szexet, de végül a sikoltozás üvöltözésbe csapott át és a pár végül segítségért fohászkodott”-mondta Priscilla Ndlovu, akik ezek után a rendőrséget hívta ki segítségért.

Mire a rendőrök kiértek a helyszínre, már több mint kétezer ember gyűlt össze az lakóépület előtt. Azt senki sem mondta el, hogy ki terjesztette el a hírt a bajba jutott párról. A bámészkodók és kíváncsiskodók közül azonban sokan elmondták, hogy ismerik az érintett nőt és férfit, akiknek a titkos kapcsolatuk már régóta nem volt titok. A Daily Sun úgy tudja, hogy a hűtlen asszony férje már többször is figyelmeztette a fiatal „Casanovát”, hogy csúnya vége lesz, ha továbbra is viszonyt folytat feleségével. A srác azonban tudomást sem vett a nálánál idősebb férfi figyelmeztetésére és folyatta viszonyát a felességével. A Daily Sunnak sikerült utolérnie a férjet, aki megerősítette pletykákat és elmondta, hogy tudott felesége „titkos” viszonyáról. „Többször is figyelmeztettem a srácot, hogy hagyja békén a feleségemet, mert porul jár”- mondta a neve elhallgatását kérő férje, aki, azt is elmondta, hogy titokban egy különleges gyógynövénnyel (Muthi) kente be feleségének hüvelyét, hogy lebuktassa őket. Arra viszont ő sem számított, hogy a feleségének kalandozása ilyen durva véget ér.

A kiérkező rendőrök a bejárati ajtó betörésével jutottak be a lakásba. Először megpróbálták szétválasztani a párt, de nem jártak sikerrel. Végül a mentőket hívták ki, akik elszállították az összeragadt párt a kórházba, hogy az orvosok szabadítsák ki a férfi nemi szervét. Az orvosok jelezték, hogy a nő és a férfi az eset után sokkos állapotban volt. Ráadásul mind ketten „Szex utáni depresszióba” esetek. Ez rendszerint akkor szokott bekövetkezni, amikor bűntudatot érez az ember, ilyenkor a közösülés után rendszerint szorongás lép fel.

Yeoville-couple1

 

Természetesen a rendőrség ilyenkor nagy erőkkel vonul ki helyszínre, hogy biztosítsák a terepet. Bámészkodók és végül a rendőrök elmondták, hogy már halottak ehhez hasonló történeteket, de élőben még soha nem láttak ilyet.

 

Yeoville-couple2

(Visited 50 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez