Hat évig tartották ólban saját gyermeküket

Egy fiatal lányt szülei 6 éven keresztül a fészerbe zárva tartottak Kínában, mert gyűlölték a pasiját – írja a Daily Telegaph.

Zhang Qi (24) arra kényszerült, hogy a mocskos, romos épületben éljen, miután szakítania kellett barátjával, mert szülei nem helyeselték a kapcsolatot. Miután a pár kapcsolata elvileg megszakadt, a lány többször meg akart szökni, hogy vele legyen. Szülei azt mondták mindenkinek, hogy a lány mentáluisan sérült ezért saját védelmének érdekében bezárva tartották Kína Hubei tartományában.

„A szülei befolyásos emberek itt, és senki nem akart beleszólni a dologba”- mondta a falubéli, Chow Jen, aki leleplezte a lány ügyét.  „Mindenki tudott a lányról a fészerben. Én elköltöztem, és csak a látogatóba jöttem vissza, de boldog vagyok, hogy kiraktam az interneten, mert a helyi hatóságok nem tettek semmit.”

Hozzátette, hogy a lány mentálisan instabil volt és nem tudta már mi is lenne jó neki.

„Minden alkalommal, amikor visszajöttem a kínai újév alkalmából, titokban meglátogattam őt. Legutóbb, amikor láttam egy halom szalmán feküdt, és pár takaró, meg ennivaló volt körülötte. Ekkor döntöttem el, hogy elég volt. Függetlenül attól, hogy mit mondanak róla, igaz-e hogy elmebeteg, vagy sem, úgy kezelték, mint egy állatot, így felvettem a kapcsolatot a rendőrséggel, majd a képeket felraktam az internetre.”

Eddig sem a rendőrség nem tett megjegyzést az ügyben.

452797-cb965bc0-bc84-11e4-a005-b478f5906d65

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez