Putyin miatt börtönbe kerül Ornella Muti?

Nemcsak hogy nem szép elcsalni az orvosi igazolást, de még kínos is, ha kiderül. Ornella Muti akár fél évre is börtönbe vonulhat, amiért az otthoni lábadozás helyett inkább az orosz elnökkel vacsorázott Szentpéterváron.

Az eset még 2010 decemberében történt, amikor az olasz színésznő torokbántalmakra hivatkozva ötnapos betegszabadságot vett ki, és nem játszott Friuli színpadán. Hiába volt orvosi igazolása, később kiderült, hogy valójában a Federacija alapítvány jótékonysági koncertjén vett részt Oroszországban Vlagyimir Putyin, Kevin Costner, Sharon Stone és Mickey Rourke társaságában.

A vacsoráról képet is közlő olasz Oggi hírportál beszámolója szerint a bíróság összesen hat havi szabadságvesztésre és 600 eurós bírságra ítélte a színésznőt. A büntetést csak úgy válthatja ki, ha 30.000 eurót fizet a felperesnek.

A The Moscow Times arra is emlékeztetett, hogy nem ez volt az első oroszországi útja Ornella Muti-nak. Még 2012-ben számoltak be arról, ahogy Ramzan Kadirovval lezginkát, hagyományos csecsen táncot járt egy városi ünnepségen Groznijban.

Kép: Europress/AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez