Múmiává aszalódva, elfeledve a hátsó ülésen

A bank visszavett egy házat, miután nem fizették érte a részleteket. A helyszínre érkező munkások vették észre, hogy egy ember maradványai vannak az autóban a garázsban Pontiac városában Michigan államban az USA északi részén.

A törvényszéki orvos nem tudta megállapítani, hogy a nő miben halt meg, bár láncdohányos volt és az alkoholt sem vetette meg. Detektívek kinyomozták: az akkor 44 éves Pia Farrenkopf utoljára 2009-ben vett le 1500 dollárt a számlájáról. Azóta nem látta senki és nem hiányzott senkinek, pedig kilenc gyerekes családban nőtt fel.

Nem volt könnyen barátkozó természet és könnyen összeveszett másokkal – mondták a szomszédok, akiknek évekig nem tűnt fel, hogy nem látják az asszonyt. Munkahelyén viszont csupa jót mondtak róla: mintaszerűen végezte munkáját. Programozó volt, és utoljára egy telefontársaságnál dolgozott. Valamiért kilépett és valószínűleg végképp magába zárkózott 2009-ben. Azóta nem látta senki. A halál okát képtelenség megállapítani – mondta a törvényszéki orvos, aki a michigani múmia maradványait vizsgálta meg csaknem hat évvel a halál beállta után.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez