Rosszul lett egy kokainnyelő pilóta

A férfi gyomrában kidurrant az egyik lenyelt kokainkapszula, miközben egy Kolumbiából Houstonba tartó utasszállító repülőgépen volt. Ő maga hívta ki a mentőket, miután érezte, hogy valami nem stimmel.

A KPRC televízió információi szerint a nagy utasszállítók, Így Boeing 737-esek vezetésére is szóló pilótaengedéllyel rendelkező 49 éves férfi 62 kis kokainkapszulát nyelt le a dél-amerikai országban, hogy azokat az Egyesült Államokba csempéssze. Feltehetően azt használta ki, hogy a pilótákat nem ellenőrzik olyan tüzetesen, mint az utasokat, és sikerrel is járt volna, ha a repülés alatt nem durran ki az egyik csomag, veszélyes mennyiségű drogot juttatva a szervezetébe.
A férfi – aki utas volt a Houstonba tartó járaton – a televízió értesülései szerint nem sokkal a Bush Intercontinental repülőtéren történt leszállás után, egy hotelből hívta ki a mentőket, miután érezte, hogy rosszul lesz. Végül sikerült megmenteni az életét, miután egy kórházban kiszedték a testéből a gyomrában lévő kokaint. Persze az ügybe bekapcsolódott a rendőrség is. A férfi ellen drogcsempészet vádjával indítottak eljárást, és kórterme előtt már rendőrök állnak őrt.
Azt nem közölték, hogy a pilóta gyomrában lévő kokain mennyit ér, és azt sem, mennyit próbált becsempészni az Egyesült Államokba.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez