Kényszerleszállást hajtott végre a US Airways járata egy utas kutya okozta bűz miatt

Kényszerleszállást hajtott végre a US Airways Los Angelesből Philadelphiába tartó járata, mivel egy gépen utazó kutya kétszer is a közlekedő folyosón könnyített magán, amitől az utasok rosszul lettek.

Fotó: dailymail.co.uk

Az utasok megdöbbentek, amikor látták, hogy Truffles, a szolgálati kutya az utastérben könnyített magán. A személyzet azonnal feltakarította a kupacot, de a kutyus sokat ehetett, mivel rövid idővel később folytatta az attrakciót. Az utasok sorra rosszul lettek a bűztől, és voltak, akik hánytak is a kellemetlen szagtól.

Fotó: dailymail.co.uk

A gép emiatt kénytelen volt leszállni Kansas City-ben, ahol a legénység alaposan kitisztította a gép padlózatát, és kiszellőztettek. A kutyatulajdonos többször is bocsánatot kért az utasoktól, és azt ígérte, hogy mindenkit kárpótolni fog.

Steve McCall utas elmesélte, hogy „körülbelül egy órával a repülés megkezdése után szörnyű szagot kezdtem érezni, de először azt hittem, hogy az előttem ülő család az, akikkel egy nyolc hónapos kisbaba is utazott. Életemben nem éreztem ilyen bűzt”.

„Felpillantottam, és láttam egy óriási kutyát, aki elsétált mellettem…majd a földön megláttam a hasmenését”- emlékezett vissza egy másik utas.

Fotó: dailymail.co.uk

A bűz beterítette az utasteret, és az utasok egymás ellen próbálták visszatartani a hányingerüket, de pár embernek nem sikerült. Ekkor szólt a kapitány, hogy kényszerleszállást hajtanak végre. Sokan emiatt lekésték a következő járatot, de voltak, akik a leszállás után fotózni kezdték a bűzbomba kutyust. Azonnal megosztották az élményt a közösségi oldalakon, a kutyatulajdonos pedig megkért mindenkit, hogy küldjék el címeiket, mivel Starbucks utalvánnyal szeretné kárpótolni őket, írja a dailymail.co.uk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez