Elszabadult a pokol a kosztümös karakterek között a Time Square-n

A Time Square Szövetség elnöke szerint a kosztümös karakterek az utóbbi időben nagyon elszaporodtak, és ezért szabályokat kell felállítani.

“Az elmúlt 10 napban két Szabadság-szobornak öltözött embert tartóztattak le, valamint elítéltek egy Pókembert, mert zaklatta a turistákat, és egy harmadik beöltözött embert is letartóztattak, amiért fogdosott egy nőt. A helyzet teljesen kicsúszott a kezünkből, ezért létre kell hozni egy engedélyezési és egy szabályozási rendszert.” – mondta Tim Tompkins egy szombati közleményben.

Pénteken letartóztattak egy Pókembernek öltözött férfit, aki állítólag fogdosott egy new york-i nőt. – mondta a rendőrség. A férfit erőszakos zaklatással vádolják. Ez csak egy ügy a sok közül. Állítólag többször már verekedés is történt a “Szabadság-szobrok” között, januárban pedig egy férfi látta, hogy a Toy Storyból ismert Woody-nak öltözött ember fogdos egy nőt a Times Square-n. Valamint azzal is vádolják őket, hogy megütik a turistákat.

2013-ban már született egy jogszabály javaslat, amely megtiltaná, vagy legalábbis nagyon szoros szabályokhoz kötné, hogy hányan és kik lehetnek ilyen kosztümös karakterek a városban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez