Johnny Rhoda: “Valószínűleg lelőnék Hillary Clintont az állam határán”

Hillary Clinton volt külügyminisztert nem látják szívesen abban az államban, ahol a férje kormányzó volt. Egy arkansasi republikánus elég színes nyelvezetet használt arra, hogy figyelmeztesse Hillary Clintont, vigyázzon hogyan fog politizálni az “örökbefogadott” államában.

Johnny Rhoda, a második kongresszusi kerület elnöke, arra a kérdésre, hogy Clinton hogyan fog boldogulni Arkansas-ban, ha 2016-ban megválasztják elnöknek, úgy válaszolt, hogy: “Valószínűleg lelövik az államhatáron.” Mikor a riporter megjegyezte, hogy Clintont kétségkívül támogatják abban az államban, ahol a férje kormányzóként szolgált Rhoda azt mondta, hogy “itt senki nem szereti, a többség nem.”

A jelenlegi felmérések alapján a Clinton név még mindig népszerű Arkansasban, annak ellenére, hogy már több mint két évtized eltelt, hogy a korábbi elnök Bill Clinton kormányzóként szolgált itt. Az áprilisi felmérések szerint Hillary Clinton vezet minden potenciális republikánus kihívója ellen, kivéve Mike Huckabee ellen, aki ugyancsak kormányzó volt Arkansas-ban. Rhoda szerint Clintonnak egyáltalán nincs esélye.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez