Több, mint hatmilliárdért énekel Jennifer Lopez

A múlt heti szerencsés kimenetelű autóbaleset után már jobb hírek jelentek meg az énekesnőről.

Jennifer Lopez a végső fázisához érkezett annak a nagyszabású tárgyalássorozatnak, aminek a végén Las Vegas egyik legjobban fizetett előadója lehet.
A most aláírandó szerződés értelmében 350.000 dollárt kap majd mindegy egyes esti showműsor után. Az „The Axis at Planet Hollywood”-ban lesz a műsor megtartva, ugyanazon a helyen, ahol Britnes Spearsnek is fellép. Jennifer kisasszonynak sikerült magasabb összeget kialkudnia, mint kolléganőjének, hisz ő adásonként 40.000 dollárral magasabb bért fog kapni.

Igaz, hogy Britney évi 96 műsort köteles adni a hotelban, míg Jennifer Lopez a megállapodás értelmében 72 showra szerződik, és heti 3 alkalommal fog fellépni. Így egyik sztár sem fog rosszul járni, mert a kétéves időszak végén Britney 29 millió, míg Jennifer Lopez 26 millió dollárral lesz gazdagabb. A rekordot Celion Dion tartja, aki 70 műsorra szerződött, és ezért több, mint 33 millió dollárt kap.
Az újságok megjegyzik, hogy a most bejelentett szerződés előfutáraként a múlt héten nem véletlenül jelentek meg Jennifer kisasszonyról bikinis képek az Instagrammon. Köszönhetően az alig-ruhás fellépésnek, a fotók óriási számú kommentet generáltak, ami kifejezetten jól jön a lassan meghirdetésre kerülő maratoni koncert-sorozatnak.

Fotó: Europress/Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez