Az internet sztárja lett a “világ legcsúnyább nője”

Több mint 10 millióan látták a You Tube-on a texasi Lizzie Velasco filmjét, melyet a “világ legcsúnyább nője” saját magáról készített. Most pedig bemutatták egy női rendező filmjét, mely róla szól: Brave Heart – egy bátor szív -, a Lizzie Velasco sztori.

A 17 éves Lizzie Velasco rákattintott a világhálón arra, hogy a “világ legcsúnyább nője”. Kinek az arcát látta? A sajátját! A kép alatt pedig ott sorakoztak a gúnyolódó és gyilkos kommentek: öld meg, nem kár érte! A texasi Austinban született lány egy ritka genetikai betegségben, a Marfan kórban szenved. Ennek következtében a szervezete nem fejlődött úgy, mint más gyerekeké. Már az iskolában is sokat gúnyolták. Szerencsére a családja kitartott mellette. Ma 25 éves, nincs 160 centi, és a súlya nem éri el a 30 kilót. Egy tucat műtét van mögötte. Mindegyiknek az volt a célja, hogy javítson a lány életlehetőségein.

Lizzie pedig mozgalmat szervezett: a cél az, hogy megakadályozzák a hasonló internetes zaklatást, mely végzetes is lehet sok esetben. Néhány lány ugyanis öngyilkos lett, amikor hasonló képet látott magáról a világhálón. Lizzie a You Tube-on teszi közzé alkotásait. Az angol nyelvű változatot eddig 7,5 millióan látták, a spanyol nyelvűt több mint három millióan.

Lizzie Velasco szülővárosában, Austinban most bemutatták azt a filmet, mely a “világ legcsúnyább nőjének” az életéről szól. A főszereplő is megjelent, és szelíd öngúnnyal beszélt magáról: “ha felveszek egy magassarkú cipőt, akkor úgy billegek mint egy páva!”- mondta a közönség jóindulatú kacaja közben a “világ legcsúnyább nője”, aki médiakarriert csinált valahol Amerikában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez