Szexszimbólum lett a krími főügyész

anime-art-красивые-картинки-Наталья-Поклонская-1138548Hihetetlen népszerűségre tett szert az interneten Natalia Pokolnszkaja, a Krím-félsziget frissen kinevezett főügyésze. A japánok anime figuraként, mások szexszimbólumként tekintenek rá.

Rengeteg rajongót szerzett már Natalia Poklonszkaja, a Krím-félsziget március 11-én kinevezett főügyésze az interneten. Sajtótájékoztatója hamar felkerült a YouTube-ra, amit pár nap alatt több mint egy millióan töltöttek le. Bár a legtöbb orosz komment rosszindulatú a 34 éves ügyvéddel szemben, a külföldiek leginkább bájos arcára figyelnek. A Facebook és a Reddit közösségi oldalakon fényképeket és illusztrációkat posztolnak róla, ahol 11.000 és 2.000 like-ot szerzett már.
Az orosz NTV csatornán készült interjúban megkérdezték Poklonszkaját, mit szól a hirtelen sikerhez. A szőke, kék szemű nő akkor hallott erről először és elmondta azt szeretné, ha főügyészi munkája alapján ítélnék meg, amelyet ő nagy erőfeszítéssel végez. Egy tegnapi interjúban pedig hatalmas meglepetésnek nevezte népszerűségét.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez